Team Streuer nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de teampresentatie voor het seizoen 2019. Deze presentatie zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart om 16:00 uur op het TT Circuit Assen.

De voorbereidingen op het seizoen 2019 zijn voor Team Streuer in volle gang. Bennie Streuer en Kevin Rousseau willen komend seizoen met de LCR Kawasaki meedoen voor de prijzen in de WK Zijspannen. Daarnaast rijdt de combinatie ook alle wedstrijden voor het Nederlandse ONK en Duitse IDM kampioenschap. Deze week heeft Team Streuer de eerste testkilometers gemaakt op het Franse circuit Val de Vienne en vervolgens komt het Nederlands/Franse duo op zaterdag 30 maart in actie op het TT Circuit Assen.

De teampresentatie zal om 16.00 uur met een training voor zijspancombinaties beginnen, waarbij Streuer en Rousseau eerst een aantal testronden zullen afleggen op hun thuiscircuit. Aansluitend op die trainingsronden zal de presentatie worden gehouden in de teamtent op de paddock, waarbij ingezoomd zal worden op de resultaten van de eerste tests en de ambities voor het komende seizoen. Uiteraard zullen een hapje en drankje niet ontbreken.

Op zaterdag 30 maart is er vrij entree tot het TT Circuit Assen en dit geldt ook voor de paddock. De presentatie begint om 16.00 uur in de paddock bij de pit van Team Streuer. De dag voor de presentatie is bekend welke pitbox voor Team Streuer is gereserveerd. Die dag, vrijdag 29 maart, laten wij tegen de avond weten waar u zich kunt melden op de paddock.

Gezien de voorbereidingen horen we graag of u aanwezig bent bij de teampresentatie en met hoeveel personen.

Hopelijk tot ziens op de teampresentatie van zaterdag 30 maart.

Met vriendelijke groet,
Team Streuer