De cursus bestaat uit één theorie dag en drie praktijk dagen. De theoriedag vindt plaats op zaterdag 2 februari bij Motorclub De Kraats, aan de Horsterweg 9 in Ede.

De eerste praktijkdag is op zaterdag 23 februari op de Juniortrack, op De Haar 9 bij het TT Circuit in Assen. De laatste twee praktijk-/ en examendagen vinden plaats op 18 en 19 maart 2019 en worden gehouden op het circuit Val de Vienne in Frankrijk (nabij Poitiers). Op 19 maart wordt tevens het theorie examen afgenomen.

De kosten verbonden aan de licentiecursus bedragen € 250,-.

Na met goed gevolg het theorie- en praktijk examen te hebben afgelegd kan bij de KNMV de racelicentie worden aangevraagd. De kosten van een racelicentie (zowel rijder als passagier) bedraagt circa € 300,-. Dit is inclusief lidmaatschap van de KNMV, een medische keuring is sinds kort alleen nog maar vereist voor degene die wedstrijden voor het Wereld Kampioenschap rijden.

Wil je je inschrijven voor de cursus? Stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin opgenomen: naam, adres, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer. Let op: krijg je binnen één week geen bevestigingse-mail, dan is de aanmelding niet goed binnengekomen en moet je je opnieuw aanmelden.

Deelnemers DSRA licentiecursus 2018

Deelnemers DSRA licentiecursus 2018