Zou jij graag deel uit willen maken van een zijspancombinatie in het Open Nederlands Kampioenschap? Dan is dit je kans! De Dutch Sidecar Racing Association is op zoek naar een rijder en passagier voor het DSRA experience zijspan van volgend jaar.

DSRA Experience zijspan

De DSRA stelt voor ieder seizoen een zijspan beschikbaar aan een nieuw te vormen combinatie. Het DSRA experience zijspan heeft als doel om een nieuw duo gedurende één seizoen een betaalbare opstap te bieden in de zijspansport. Voor aankomend seizoen heeft de DSRA een F1-zijspan klaar staan, met een RCN-frame en daarin een Suzuki K6 1000cc krachtbron.

De nieuwe zijspancombinatie zal het volledige seizoen worden begeleid door een ervaren team van de DSRA die de rijder, passagier en monteurs van het team wegwijs zal maken zowel op als naast de baan. Het DSRA experience zijspan zal uitkomen in het Open Nederlands Kampioenschap, die onder andere rijdt op het TT Circuit van Assen en diverse prachtige circuits in Duitsland en België.

Meer informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.